پشتیبانی 24 ساعته
پشتیبانی 24 ساعته
تفاوت کارواش بنزینی و برقی

تفاوت کارواش بنزینی و برقی چیست؟

حتماً هنگام خرید کارواش یا واترجت، به دنبال بهترین نوع آن هستید و برایتان سؤال می‌شود که کدام یک بهتر است؟ دستگاه کارواش بنزینی یا کارواش برقی؟ برای رسیدن به جواب این سؤالات باید با مقاله همراه شوید تا بتوانید به بهترین شکل جواب سؤال خود را پیدا کنید. اگر بخواهیم با یک دید بررسی کنیم، دستگاه  کارواش برقی برای مصارف خانگی پیشنهاد می‌شود.

مقایسه کلی کارواش بنزینی و برقی

برای شما مقایسه کلی بین این دو نوع دستگاه را گذاشتیم؛ تا افرادی که حوصله خواندن مطلب را ندارند از آن استفاده مرده و دستگاه موردنیاز خود را خریداری کنند. در ادامه به جزئیات نیز خواهیم پرداخت.

  • کارواش برقی بسیار مقرون به صرفه‌تر بوده و صدا و دود کمتری تولید می‌کند.
  • کارواش بنزینی قابل حمل ، قوی‌تری بوده و برای کارکردن نیاز به برق نخواهد داشت.
  • کارواش برقی نسبت به کارواش بنزینی، قدرت کمتری دارد و برای کار نیاز به برق دارد.
  • قیمت دستگاه کارواش برقی قیمت بسیار کمتری نسبت به کارواش بنزینی دارد.
  • کارواش بنزینی بسیار گران بوده و در ضمن نیاز به سرویس دوره ای دارد.
  • صدا و دودی که کارواش بنزینی تولید می کند اصلاً برای فضای بسته مناسب نیست و به همین دلیل برای فضای بسته بهتر است از کارواش برقی استفاده کنید.

تفاوت کارواش بنزینی و برقی

کارواش بنزینی بهتر است یا کارواش برقی؟

این سؤال اصلاً درست نیست، در واقع هر کدام از این دستگاه‌ها کاربرد جداگانه‌ای داشته و به همین دلیل نمی‌توان گفت کدام یک بهتر است. در مصارف خانگی و کارهای ساده بهتر است به دنبال کارواش برقی بروید. چون این نوع دستگاه نیاز به سرویس و نگهداری نداشته و از همه مهم‌تری هزینه آن نیز بسیار مناسب است.

تمامی کارواش‌ها از اجزایی مثل پمپ، اتصالات و موتور ( برقی یا بنزینی) ساخته شده اند تا یک کار یعنی افزایش 60 برابری فشار آب را انجام دهند تا شما بتوانید سطوح آلوده و کثیف را به راحتی پاک کنید. در نتیجه شاید تمامی کارواش‌ها یک وظیفه داشته باشند اما تفاوت‌های عمده‌ای وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. شما می‌توانید برای خرید کارواش مناسب و خرید وسایل دیگر مثل خرید پمپ آب و خرید پمپ کفکش به سایت سولار مکانیکال مراجعه نمایید.

تفاوت دو دستگاه در قدرت

فشار آب در کارواش‌ها بر اساس PSI (پاند در اینچ مربع) محاسبه می‌شود و این عدد برای یک کارواش بنزینی بین 2000 تا 3000 PSI است در صورتی که برای یک کارواش برقی یا الکتریکی حدود 1400 تا 1800 PSI است. یعنی قدرت کارواش بنزینی 3 برابر کارواش برقی است.، قدرت دستگاه بنزینی به قدری بالا هست که اگر حین کار با آن دقت نکنید؛ به سطوح آسیب می‌رسانید در نتیجه باید هنگام کار با این وسیله تمرکز کنید.

قدرت بیش از حد نیز خوب نیست و بسیار خطرناک خواهد بود در نتیجه باید به ان بسیار دقت کنید تا به خود و سطوح آسیب نرسانید. کارواش بنزینی بسیار سنگین تر از کارواش برقی است به همین دلیل باید هنگان جا به جا کردن این وسیله دقت کنید.

مقایسه صدا کارواش بنزینی با کارواش برقی

کارواش بنزینی به دلیل قدرت و سرعت بیشتر بسیار پر سرو صداتر بوده است و صدایی حدود 85 دسبیل تولید می‌کند. به دلیل آلودگی صوتی حتی پیشنهاد می‌شود که حین کار با این وسیله از محافظ گوش و صدا استفاده شود تا به شنوایی شما آسیب وارد نشود. کارواش‌های برقی فقط هنگام روشن شدن؛ صدایی بلند ایجاد کرده و سپس بی صدا می‌شوند. صدای تولید شده کارواش برقی کمتر از کارواش بنزینی است به همین دلیل برای مصارف خانگی از نوع برقی استفاده می‌شود.

همان‌طور که در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم، تفاوت عمده این دوتا با هم در نوع منبعِ تغذیه است. برای مثال کارواش برقی نیاز به برق و کارواش بنزینی به سوخت فسیلی دارد. تفاوت در صدای تولیدی آن‌ها نیز به منبع تغذیه و تجهیزات دیگر آن بستگی دارد. به دلیل صدای بلند کارواش بنزینی بهتر است از آن در فضای باز استفاده کنید.

تفاوت کارواش بنزینی و برقی
مزایا و معایب کارواش برقی

کارواش برقی بسیار سبک بوده به همین دلیل برای نظافت‌های خانگی بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای استفاده از آن نیاز به قدرت بالا ندارید و حمل آن به شدت آسان بوده و نسبت به کارواش‌های بنزینی بسیار کم سر و صداتر است. کارواش‌های برقی همانند ماشین‌های برقی عملکرده و در اصل دوستدار محیط زیست هستند. قبل از خرید کارواش مناسب باید از فروشگاهی که از آن خرید  می‌کنید، اطمینان حاصل کنید شما می‌توانید با خرید تجهیزات دیگر مثل خرید پمپ آب استخری و خرید پمپ سیرکولاتور از سایت سولار مکانیکال تخفیف حاصل فرمایید.

کارواش‌های بنزینی به دلیل استفاده از سوخت فسیلی به شدت باعث تولید آلودگی محیط می‌شوند، در واقع کارواش‌های برقی همانند کارواش‌های بنزینی، مونوکسید کربن تولید نمی‌کنند و برای شروع به کار تنها به یک پریز برق نیاز دارند. شما نباید از این وسایل در محیط خیس استفاده کنید چون خطر برق گرفتگی نیز به شدت وجود دارد.

از معایب کارواش برقی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تقریباً تمامی اجزا کارواش برقی از جمله لانس، نازل ها، بدنه و غیره از جنس پلاستیک بوده و به همین علت دوام و طول عمر کمتری نسبت به کارواش بنزینی دارد.
  • فشار آب آن‌ها نسبت به کارواش‌های بنزینی بسیار کمتر بوده و زمان بیشتری برای شستشو نیاز دارند.
  • سیم برق این دستگاه در برخی مواقع به دلیل پرتابل نبودن آن، دچار دردسر شده و نمی‌توان از آن در همه جا استفاده کرد.

تفاوت کارواش بنزینی و برقی

مزایا و معایب کارواش بنزینی

قدرت شستشو این نوع دستگاه به حدی زیاد است که برخی از کارواش‌های داخل راه و سیار از آن استفاده می‌کنند در صورتی که قدرت و فشار آب در کارواش‌های برقی بسیار کمتر بوده است. شما می‌توانید از این دستگاه در جاهایی که امکاناتی مثل برق یا پریز برق وجود ندارد استفاده کنید. فشار تولیدی در دستگاه بنزینی از باقی نوع‌ها دیگر بیشتر بوده است و شما می‌توانید با استفاده از این دستگاه در مدت زمان کوتاهی، محیط مورد نظر خود را تمیز کنید.

با توجه به قدرت بالای این دستگاه شما می‌توانید از آن در مدت زمان طولانی‌تری استفاده کنید، البته با توجه به مطلبی که بالا به آن اشاره کردیم؛ آلودگی صوتی دستگاه کارواش بنزینی نسبت به دستگاه برقی بسیار بیشتر است و نگهداری آن نیز سخت تر است.

از معایب دیگر دستگاه کارواش بنزینی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قیمت آن بسیار بالا است و علاوه بر قیمت بالا نیاز به نگهداری و سرویس دوره‌ای دارند.
  • این نوع کارواش‌ها بسیار سنگین بوده و به همین علت جابه جا کردن آن‌ها بسیار سخت است.
  • در زمستان باید بسیار از دستگاه مراقبت کنید و اصلاً داخل خانه از آن نگه داری نکنید، در صورت نیاز می‌توانید از ضد یخ برای یخ نزدن دستگاه استفاده کنید.
  • دود و صدای بسیار بلندی تولید می‌کنند؛ به همین دلیل نباید از نوع کارواش داخل فضای بسته استفاده کنید چون هم شما و هم باقی افراد داخل خانه اذیت می‌شوند.
  • برای روشن کردن دستگاه شما باید سوخت‌های مورد نیاز را باهم ترکیب کرده و سپس با تنظیمات خاص دستگاه آن را روشن کنید، روشن کردن دستگاه به همین سادگی‌ها نخواهد بود.

موتور کارواش برقی

کارواش‌های برقی از دو موتور القایی و یونیورسال با توان و قدرت‌های مختلفی در بازار ارائه می‌شوند. توان و نوع موتور کارواش برقی با کارواش بنزینی متفاوت است در اصل موتور کارواش بنزینی به حدی قوی است که می‌تواند مدت زمان طولانی کار کند. شما باید قبل از انتخاب و خرید کارواش مناسب با توجه به کار مدنظرتان نوع موتور کارواش را انتخاب کنید.

به طور کلی در کارواش برقی، موتور القایی نسبت به موتور یونیورسال کار بیشتری انجام می‌دهد و نیاز به خنک کاری بسیار کمتری دارد. این مسئله باعث شده است تا از موتور برقی القایی بیشتر در کارگاه‌ها و فضای وسیع استفاده کنند در صورتی که از کارواش برقی با موتور یونیورسال باید در خانه و فضاهای بسیار کوچک استفاده شود. اما بر عکس تمامی این موارد موتور القایی وزن بسیار کمتری نسبت به موتور یونیورسال داشته و به همین دلیل این نوع کارواش بسیار سبک‌تر بوده است.

تفاوت کارواش بنزینی و برقی
نکات ایمنی و نگهداری کارواش خانگی

شاید کارواش بنزینی با برقی با هم تفاوت‌هایی داشته باشند اما در اصل نگهداری از آن‌ها تقریباً شبیه به هم است و شما باید موارد زیر را برای افزایش طول عمر دستگاه رعایت کنید:

  • دستگاه ضد آب نبوده و فقط در مقابل رطوبت بادوام است برای همین باید برای ایمنی بیشتر از پاشیدن آب به دستگاه پرهیز کنید.
  • قبل از استفاده و باز کردن دستگاه حتماً از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید.
  • پس از اینکه کارتان تمام شد حتماً باقی مانده آب درون شلنگ و کارواش را تخلیه کنید تا دستگاه دچار مشکل نشود.
  • فشار ورودی دستگاه باید با مقداری که روی برچسب دستگاه نوشته شده است؛ یکسان باشد در غیر این صورت این وسیله تقلبی یا کارکرده است.
  • جنس بدنه کارواش بنزینی با جنس بدنه کارواش برقی کاملاً متفاوت بوده و به همین دلیل باید از آن بسیار مراقبت کنید.

کلام آخر

در این مقاله به مقایسه کارواش بنزینی و کارواش برقی پرداختیم؛ در نتیجه شما اگر برای محیط بسته و کوچک نیاز به کارواش دارید، بهتر است تا کارواش برقی را خریداری کنید. کارواش بنزینی به دلیل ایجاد آلودگی صوتی و دودی برای محیط بسته مناسب نیست و باید از آن در فضای باز استفاده کنید. شما می‌توانید هر نوع و هر مدل کارواش خانگی را با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب از سایت سولار مکانیکال خریداری کنید در این صورت نیاز نیست تا وقت خود را صرف رفتن به بازار و خرید دستگاه مناسب کنید، در صورت نیاز می‌توانید با پشتیبان ما تماس حاصل فرمایید.

امتیاز شما به این مقاله
  • نویسنده سولار
  • 1400-10-30
  • 501 بازدید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها