پشتیبانی 24 ساعته
پشتیبانی 24 ساعته
کارواش بنزینی

کارواش بنزینی چیست؟ کاربرد کارواش بنزینی

یکی از دغدغه‌های افراد برای خرید کارواش مناسب، انتخاب بین نوع بنزینی یا برقی است. شما برای خرید کارواش مناسب باید با هر دو نوع آن‌ آشنا شوید؛ در این صورت با توجه به کاربرد و نیاز خود می‌توانید از بین این دوتا بهترین نوع مورد نیاز خود را خریداری کنید. حتماً همگی از کارواش خانگی و کار آن با خبر هستید اما جهت یادآوری بهتر است یک بار آن را به طور خلاصه تعریف کنیم.

کارواش خانگی یا همان واترجت وسیله‌ای برای پاک کردن آلودگی‌ها است، در اصل شما می‌توانید با این دستگاه جرم و آلودگی‌ها را به خوبی تمیز کنید و عملیات شستشو را با هزینه بسیار کم‌تری نسبت به بیرون انجام دهید. البته نا گفته نماند کار با این وسیله بسیار راحت است. استفاده از این دستگاه فقط در مصارف صنعتی استفاده نمی‌شود، بلکه در مصارف خانگی نیز بسیار پر کاربرد است.

کارواش بنزینی

کارواش‌ها به دو دسته کلی صنعتی و خانگی تقسیم بندی می‌شوند در اصل از آن‌ها هم در صنعت و هم در خانه استفاده می‌کنند.  دستگاه واترجت یا کارواش بنزینی با توجه به نیاز کاربر در انواع مختلفی طراحی و تولید شده است. در برخی از واترجت‌ها از موتور بنزینی استفاده شده است، البته موتور بنزینی نسبت به موتور برقی قوی‌تر بوده و زمان بیشتری می‌توانید از آن استفاده کنید.

در مکانی شاید به برق دسترسی نداشته باشید، در این صورت بهترین انتخاب کارواش بنزینی است که خیلی راحت همانند ماشین با بنزین کار کرده و می‌توانید به مدت طولانی از آن استفاده کنید. به دلیل استفاده از سوخت فسیلی، بهتر است در فضای بسته از آن استفاده نشود و باید در فضای باز مثل پارک‌ها، پارکینگ و غیره از آن استفاده کنید. ابتدا باید قبل از خرید کارواش مناسب به موارد زیر توجه کنید تا بتوانید بهترین نوع آن‌ را انتخاب کنید.

  • کارواش آب گرم یا آب سرد نیاز دارید؟
  • قدرت
  • فشار
  • حجم

پس قبل از خرید کارواش مناسب شما باید با توجه به نیاز خود، بهترین نوع را انتخاب کنید. شما می‌توانید به جز کارواش با سر زدن به سایت سولار مکانیکال به خرید پمپ آب و دیگر محصولات، با بهترین و مناسب‌ترین قیمت بپردازید.

کارواش بنزینی
کاربرد کارواش بنزینی

قبل از خرید کارواش باید این سؤال را از خودتان بپرسید که من این نوع کارواش را برای چه کاری می‌خواهم؟ وقتی به این سؤال پاسخ دهید؛ بسیار راحت می‌توانید با بررسی ویژگی هر محصول، وسیله مورد نیاز خود را خریداری کنید. بررسی کاربرد هر دو کارواش به شما کمک می‌کند تا سریع‌تر وسیله مورد نیاز خود را انتخاب کنید.

از کاربردهای کارواش بنزینی به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • هنگامی که لکه‌های سختی مثل صمغ، آدامس و روغن بر روی سطوح وجود دارد باید از کارواش بنزینی استفاده کنید.
  • برای شستن سطوح بتنی باید از کارواش بنزینی استفاده کنید چون 3 برابر سریع‌تر از یک کارواش برقی عمل کرده و به راحتی می‌توانید سطوح بتنی را تمیز کنید.
  • اگر کارواشی برای تمیز کردن دیوارها، کف پوش‌ها، محوطه‌ها و غیره نیاز دارید، در خرید کارواش بنزینی تعلل نکنید ( البته همان‌طور که گفته شد بهتر است در فضای بسته از آن استفاده نکنید)

البته یک نکته بسیار مهم این است که شما از هر دو آن‌ها می‌توانید در تمیز کردن وسایل خانه استفاده کنید اما برای وسایل خانه بهتر است از کارواش برقی استفاده کنید.

پیشنهاد: مشاهده قیمت و خرید خرید پمپ کفکش

از کاربرد کارواش برقی می‌توان به موارد زیر نیز اشاره کرد:

  • از این نوع کارواش باید در فضاهای بسته و محوطه‌های کوچک استفاده کنید.
  • کارواش برقی برای تمیز کردن بسیاری از لکه‌های سبک و معمولی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • برای تمیز کردن قایق، ماشین و سایر سطوح اسیب پذیر و حساس از کارواش برقی باید استفاده کنید.

کارواش بنزینی

 ویژگی های کارواش بنزینی

کارواش‌های بنزینی دارای انواع مختلفی از نظر دمای آب هست به همین دلیل کارواش بنزینی هم از نوع آب سر و هم از نوع آب گرم وجود دارد. درنتیجه شما می‌توانید کارواش بنزینی با گرم یا آب سرد را خریداری کنید، برای مثال اگر از کارواش بنزینی آب سرد استفاده کنید، آب به همان درجه به سطح پاشش می‌کند و اگر از کارواش بنزینی گرم استفاده کنید؛ این وسیله برای افزایش دما و گرم نگه داشتن آب از یک سامانه گرم کن استفاده می‌کند.

موتور کارواش بنزینی دارای قدرت و توان بسیار بالا بوده و فشار قوی آن باعث محبوبیت این دستگاه شده است. پمپ کارواش بنزینی آب سدر دارای سه قسمت مهم مثل پمپ برنجی، دریچه فولاد زنگ نزن و پمپ سرامیکی می‌باشد. برای جابه جایی این دستگاه، چرخ‌های توپری با تایر مقاوم زیر آن تعبیه شده است که باعث حفظ تعادل دستگاه می‌شود.

برای از بین بردن آلودگی‌ها، ابتدای این دستگاه از یک فیلتر استفاده شده است تا از ورود آلودگی و ناخالصی‌ها جلوگیری کند، البته تمیز بودن این نوع آب زیاد اهمیت ندارد اما تا حدودی که میکروب کشی کند و باعث آلوده شدن محیط نشود؛ بسیار مهم است.

از مشخصات دیگر این دستگاه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این دستگاه دارای بخش‌های متفاوتی مثل شلنگ قوی، لنس و نازل و تفنگی است. لنس برای سهولت در شستشوی کف، نازل برای نحوه پاشش و شلنگ با انتقال فشار قوی آب به پمپ از سمت نازل در این وسیله تعبیه می‌شوند.
  • پیشنهاد: مشاهده قیمت و خرید موتور برق

معایب دستگاه کارواش بنزینی

  • این نوع دستگاه قیمت بسیار بالایی نسبت به کارواش برقی دارد و در اصل بنزین که سوخت اصلی این دستگاه است نیز هزینه زیادی دارد.
  • کارواش بنزینی نسبت به باقی کارواش‌ها سنگین‌تر بوده و جابجا کردن آن به همین راحتی‌ها نخواهد بود.
  • دود و صدای زیادی تولید می‌کند؛ در اصل نباید از این دستگاه در محیط بسته و خانه استفاده کرد. دستگاه کارواش بنزینی برای مصارف خانگی و محیط‌های بسیار کوچک بسیار نامناسب و آزار دهنده خواهد بود.
  • روشن کردن دستگاه، کار راحتی نخواهد بود درنتیجه برای روشن کردن دستگاه باید سوخت‌ را با موادی ترکیب کرده و تنظیمات اصلی دستگاه را تنظیم کنید درنتیجه روشن کردن پمپ دستگاه کارواش بنزینی با تأخیر روشن می‌شود.
  • برای استفاده دستگاه در زمستان باید آن را آماده سازی کنید در این صورت نباید کارواش بنزینی را داخل خانه نگهداری کنید و باید برای استفاده از آن در زمستان به آن ضد یخ بزنید.
  • اگر به شکل نادرستی از این دستگاه استفاده کنید؛ به شدت به محیط اطراف خود آسیب می‌زنید.

کارواش بنزینی

مزایای کارواش بنزینی

  • در زمان کوتاه با سهولت در انجام کار و کاهش مصرف انرژی‌های برق و آب می‌توان کارایی لازم را از آن دریافت کرد.
  • میزان بهره وری بسیار بالا این دستگاه موجب شده است تا بسیار مورد استقبال کاربران قرار گیرد.
  • کارواش بنزینی نسبت به واترجت برقی بازدهی بالاتری برخوردار است.
  • عدم نیاز به برق شهر موجب شده تا در هر مکانی از آن استفاده شود.
  • در محیط‌های باز بسیار مناسب است.
  • در انواع شرایط آب و هوایی می‌توانید از آن استفاده کنید و نگران خراب شدن آن نباشید.
  • طول عمر بالا و پایین بودن زمان شستشو
  • قدرت بسیار بالایی نسبت به کارواش برقی دارد.
  • سرعت آن 3 برابر کارواش برقی است.
  • جنس بدنه محکم و ضربه گیر
  • داشتن چرخ‌های مقاوم برای حفظ تعادل و جابه جایی آسان

پیشنهاد: مشاهده قیمت و خرید خرید پمپ آب استخری

قدرت و سرعت کارواش بنزینی

فشار آب کارواش‌های بنزینی حدوداً 3 برابر  سریع‌تر از کارواش‌های برقی است. شاید برایتان سؤال شود که این تحقیقات چه جوری صورت می‌گیرد، در اصل فشار آب در کارواش‌ها بر اساس پاند در اینچ مربع (PSI) محاسبه می‌شود و برای کارواش بنزینی بین 2000 تا 3000 است در صورتی که برای کارواش برقی 1300 تا 2000 است.

البته کار با تمام مدل‌های بنزینی نیاز به تحقیق و کنترل بیشتری دارد چون هر کدام فشار و سرعت خاص خود را دارند .دانستن قدرت و سرعت فشار آب بسیار مهم است چون امکان دارد سطوح پلاستیکی، چوبی و غیره را خراب کنند. متأسفانه سرعت با صدا رابطه مستقیم دارد درنتیجه به دلیل سرعت بالایی که کارواش بنزینی دارد؛ صدای بیشتری تولید می‌کند و به همین دلیل اصلاً برای فضای بسته مناسب نیست.

برعکس کارواش بنزینی، کارواش برقی هنگامی که روشن می‌شود صدای نسبتاً بلندی تولید کرده و سپس تقریباً بی‌صدا می‌شود درنتیجه صدای این دستگاه به هیچ عنوان به شما اسیب نمی‌زند اما برای کار با کارواش بنزینی بهتر است از گوشی‌های محافظ و مخصوص استفاده کنید.

پیشنهاد: مشاهده قیمت و خرید الکتروموتور

کارواش بنزینی
انتخاب کارواش بنزینی مناسب

یک واترجت بنزینی باید دارای موتوری با کیفیت باشد و این موتور در اصل باید ساخته شده توسط یک شرکت معتبر نیز باشد. کیفیت بالای موتور، کار و کیفیت کارواش بنزینی را تضمین می‌کند. اگر از موتور بی‌کیفیت در ساخت کارواش بنزینی استفاده شود در اصل عملکرد آن به شدت پایین آمده و به زودی خراب می‌شود. عدم استفاده از موتورهای بی‌کیفیت باعث خرابی پی در پی کارواش بنزینی شده است. درنتیجه شما باید به هنگام خرید وسایل مختلف مثل  خرید پمپ سیرکولاتور و … ، توجه لازم را داشته باشید.

کلام آخر

شما می‌توانید برای خرید کارواش بنزینی مناسب به سایت سولار مکانیکال سر زده و این مدل کارواش را با کیفیت بسیار بالا و بهترین قیمت خریداری کنید. در این مقاله سعی کردیم شما را با کارواش بنزینی و برقی آشنا کنیم تا بتوانید راحت‌تر به خرید بپردازید. اگر بدون اطلاع از محصول به سراغ خریدن آن بروید؛ مطمئن باشید که در آینده به مشکل بر می‌خورید و باید هزینه بیشتری برای جبران این اشتباه بپردازید.

امتیاز شما به این مقاله
  • نویسنده سولار
  • 1400-10-30
  • 511 بازدید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها